Category: Alternative

Лажеш Ме Љубави Моја - Радмила Мисић* - Ти Си Моја Варалица (Cassette, Album)

Comments

  1. Сарај, љубави моја. Тоа што во тите беа плажите на Вардар, тоа во тите, тите беше базенот во Сарај. Модерен, раскошен, со бетонски арки и .
  2. Мила моја, правилата те загушија: Се омажи на 25, роди на 27 и постигна сè, освен среќа! Си го живеам забавувајќи се. И си легнувам со мислата дека сум среќна што сум си .
  3. Преместихме стрелките на часовниците напред и вече можем да кажем, че сме напред във времето. А според управляващите даже сме с единия крак в бъдещето. Това, разбира се, не топли пенсионерите, дето два пъти в годината.
  4. Jul 01,  · Јутрос ми је ружа процветала. Ружу гледам па сам заплакала. Ружо моја, младост сам ти дала, својом сам те.
  5. као моја душа. У њима сам крио образе моје топле од твојих груди. Нежније но руке твоје биљке сам позн'о по стиску. Страсније него на твоје груди пао сам на њих, у блудном, безумном вриску.
  6. Ти ме сакаше со зборови а јас тебе со дела ти ја докажав својата љубов, те љубев најмила моја но те изгубив засекогаш. Така Бог сакал и јас не можам ништо против тоа освен да го замолам да ме.
  7. Вече два часа ме чака в коридора. Добавен преди 3 години 9 Момче изпращащо новата си приятелка до нейното жилище, разбра как ще завърши вечерта по надписите в асансьора.
  8. Македонија Заболени 0 Мртви 0 Излечени 0 Активни 0 Last updated: 24/04/ - (+) Во год. Мила Царовска ги УБЕДУВАШЕ граѓаните на фејсбук дека населувањето на мигранти во Скопје била ЛАЖНА ВЕСТ!